Формулар за контакт

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Детали за контакт

Е-пошта

contact@komeks.mk

Телефон

+389 (0)44 338 269
+389 (0)44 332 435
+389(0)70 224 514
+389 (0)75 525 855

Адреса

ул. Мурат Бафтијари бр.86, Тетово

Социјални мрежи