social image

Автосервис

Бушење и хилзновање на блок на мотор и равнање глава од мотор, тест (испитување) глава од мотор и други услуги.

Автоделови

Proin eu odio in massa blandit adipiscing id sit amet odio. Etiam lacus nunc, egestas ac eleifend at, imperdiet aliquam mauris.

Работилница

Машинска работилница за комплетна обратотка на клипњачи и сите видовина услуги на дреблонг фрезмашина.

Машини со кои располагаме

Наши услуги

Ние сме претпријатие за обработка на мотори која во склоп има своја машинска работилница.

Локација

Proin eu odio in massa blandit adipiscing id sit amet odio. Etiam lacus nunc, egestas ac eleifend at, imperdiet aliquam mauris.

Работно време

Работиме секој работен дена од 08 до 18 часот вклучително и сабота.

Работа на нашите машини